Localitzades a l’Anoia dos pomeres de “pomes de ciri”, sis varietats de vinya anteriors a la fil·loxera i més de dues-centes plantes i cereals (amb noms ben suggerents totes elles) que fa uns anys s’havien utilitzat com a aliments d’us més o menys comú prop d’Igualada.
Tot això comentat i compartit amb un públic que en molts casos recordava on trobaven i com cuinaven aquest vegetals.
Melmelada de grataculs, de cireres de pastor, de pera malacara, de pera cuixadedona, licor d’anís i grataculs. Arrop per aprofitar el most i les figues i tenir aliments energètics tot l’hivern…
Tot plegat com a preàmbul de les Segones Jornades Gastronòmiques de les Plantes Oblidades que és faran a Igualada i que l’any passat van tenir un massiu i sorprenent èxit.
El proper dilluns, Maria Maestre ens descobrirà el Voluntariat a Igualada. I a partir d’ara, cada dilluns, els socis d’AUGA tindran un preu especial al nou Cinema de l’Ateneu, I el proper dilluns serà amb la pel.licula “Es por tu bien”, amb José Coronado, que començarà a 2/4 de vuit.